2 Wieler Motoren

Radiatoren zijn een belangrijk onderdeel van de koelingssystemen van motoren van tweewielers en driewielers. Helaas zijn radiatoren ook kwetsbaar en kunnen ze beschadigd raken door ongelukken of normale slijtage. Nieuwe radiatoren zijn vaak behoorlijk hoog geprijsd, dus het is belangrijk om te weten dat de meeste radiatoren nog kunnen worden hersteld.

De meeste radiatoren van motoren zijn vervaardigd uit aluminium en kunnen worden hersteld of gereviseerd, afhankelijk van de ernst van de schade. Als het nodig is, kunnen radiatoren ook worden geconstrueerd naar uw speciale afmetingen, om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Dit is vooral handig als u een oudere motor heeft of als u een speciale aanpassing nodig heeft voor uw motor.

Peeters Van Tongel is gespecialiseerd in het repareren en reviseren van radiatoren van motoren. Met meer dan 70 jaar ervaring in de branche hebben we de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw radiatoren. We hebben een eigen werkplaats die radiatoren van de kleinste tot de zwaarste kan verwerken en bieden oplossingen aan voor zowel particuliere als professionele klanten.

Door uw radiatoren regelmatig te onderhouden en te repareren wanneer dat nodig is, kunt u de levensduur van uw motor verlengen en ervoor zorgen dat deze op de juiste temperatuur blijft werken. Neem contact met ons op voor meer informatie ov