Industrie

Motoren voor industrie, noodgeneratoren en landbouwmachines hebben allemaal verschillende soorten warmtewisselaars nodig. Deze warmtewisselaars zijn er in verschillende afmetingen, materialen en gewichten om aan verschillende toepassingen te voldoen. Het hebben van de juiste warmtewisselaar voor uw toepassing is essentieel om optimale prestaties te garanderen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

Peeters Van Tongel biedt een breed scala aan warmtewisselaars die geschikt zijn voor de meeste toepassingen. Met meer dan 70 jaar ervaring in de branche hebben we de expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste warmtewisselaar voor uw specifieke behoeften. We hebben een eigen werkplaats die radiatoren van de kleinste tot de zwaarste kan verwerken en bieden oplossingen aan voor zowel particuliere als professionele klanten.

Onze warmtewisselaars zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd met de nieuwste technologieën om de efficiëntie en duurzaamheid te garanderen. Of het nu gaat om het vervangen van een oude radiator of het installeren van een nieuw koelsysteem, Peeters Van Tongel kan u helpen bij het vinden van de juiste warmtewisselaar voor uw toepassing.