Herstellingen - Reinigen - Vernieuwen

Bij Van Tongel bieden wij hoogwaardige herstellingen en reinigingen voor voertuigen of motoren van alle merken en modellen. Ons ervaren team van technici en monteurs beschikt over de nieuwste technieken en apparatuur om uw voertuig in topconditie te houden.

Wij begrijpen dat tijd en kosten een belangrijke rol spelen bij het onderhoud van uw voertuig, daarom bieden wij efficiënte en betaalbare oplossingen voor al uw herstellingen en reinigingsbehoeften. Of u nu oliekoelers, condensors, Interkoelers en warmtewisselaars oliekoelers, interkoelers en warmtewisselaars nodig heeft, wij zorgen snel en nauwkeurig voor de reparatie ervan.

 

Naast herstellingen bieden wij ook een breed scala aan reinigingsdiensten, waaronder interieur, oleikoelers condersors, interkoelers en warmtewisselaar interkoelers, condensors interkoelers en warmtewisselaar. Onze professionele reinigingsdiensten zorgen niet alleen voor een schoner en frisser voertuig, maar helpen ook om de levensduur van uw voertuig te verlengen en de waarde te behouden.

Onze hoogwaardige herstellingen en reinigingsdiensten zijn beschikbaar voor particuliere klanten en professionele vlootbeheerders. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw voertuig in topconditie te houden