Oldtimers

Ons team van ervaren technici is gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van airco’s, radiatoren en andere belangrijke onderdelen van uw klassieke auto.

Wij begrijpen dat het onderhouden of vernieuwen van een oldtimer een delicate zaak is en daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige onderdelen en technieken om uw voertuig in topconditie te houden. Of het nu gaat om het vervangen van een airco compressor, het herstellen van een lekke radiator of andere herstellingen aan uw oldtimer, wij hebben de expertise om het werk snel en nauwkeurig uit te voeren.

Wij begrijpen ook dat oldtimers vaak waardevol zijn voor hun eigenaars en daarom bieden wij een persoonlijke en klantgerichte service. Onze experts werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw specifieke wensen en behoeften worden voldaan, en dat u altijd tevreden bent met het resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw klassieke auto in topconditie te houden. Wij zijn er trots op de betrouwbare keuze te zijn voor airco herstellingen, radiator herstellingen en andere herstellingen van oldtimers.