Peeters - Van Tongel

Een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar dynamisch op de automarkt staat met radiatoren, warmtewisselaars voor motoren en andere koelingsoplossingen. 

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om diverse onderdelen en oplossingen aan te bieden aan zowel particuliere als professionele klanten. 

In onze eigen werkplaats kunnen wij radiatoren van de kleinste tot de zwaarste verwerken en hebben wij de expertise voor het behandelen van zowel de oudste oldtimers-systemen als de meest recente koelsystemen.

Wij voeren herstellingen, revisies en verbeteringen uit, evenals complete vernieuwingen van radiatoren, kachels, oliekoelers, luchtkoelers en condensors, warmtewisselaars, ventilatoren en viscokoppelingen, waterpompen, compressoren, verdampers, airco-leidingen, droogfilters, expantieventielen en andere airco-onderdelen. 

Dit geldt voor auto’s, vrachtwagens, landbouwmachines, auto- en motorsport, scheepvaart, industrie, kranen en heftrucks, zowel voor oldtimers als voor de allernieuwste voertuigen. 

Dankzij onze uitstekende samenwerking met leveranciers kunnen wij u topkwaliteit producten leveren. Voor airconditioning bieden wij onderhoud en herstellingen aan voor alle soorten wagens, inclusief fossiele, hybride en elektrische wagens. 

Voor oldtimers zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van aangetaste brandstoftanks door corrosie. 

Peeters-Van Tongel is uw partner als het gaat om koelingsproblemen. 

Ons professioneel team staat graag voor u klaar en biedt de beste service.