Airco Service

Als uw airco niet meer goed werkt, kan dat erg vervelend zijn, vooral op warme dagen. Bij Peeters Van Tongel begrijpen we het belang van een goed functionerende airco en daarom bieden wij professionele airco-herstellingen aan voor alle soorten voertuigen.

Onze ervaren technici hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van airco-systemen en kunnen u helpen bij het opsporen en repareren van problemen, of het nu gaat om lekkages, defecte onderdelen of slechte prestaties.

We maken gebruik van de nieuwste technologieën en apparatuur om snel en efficiënt problemen op te lossen en uw airco weer als nieuw te laten werken. We werken met alle soorten airco-systemen, waaronder die voor auto’s, vrachtwagens, landbouwmachines en scheepvaart.

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige vervanging van het airco-systeem, bij Peeters Van Tongel bent u aan het juiste adres. Wij bieden eerlijke prijzen en een uitstekende service om ervoor te zorgen dat u weer snel en comfortabel op de weg kunt zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze airco-herstellingen en hoe wij u kunnen helpen.