Marine

Scheepvaartkoeling en warmtewisselaars zijn cruciale onderdelen van de motoren die in de scheepvaartindustrie worden gebruikt. Deze systemen worden voornamelijk gekoeld door rivier- of zeewater dat door de warmtewisselaar stroomt en de warmte van de motor afvoert.

De warmtewisselaars worden gebruikt om verschillende systemen in de motor te koelen, waaronder koelvloeistof, olie en de interkoeler van het gesloten circuit. Het is belangrijk dat deze systemen goed functioneren om oververhitting van de motor te voorkomen en de levensduur van de motor te verlengen.

Peeters Van Tongel is gespecialiseerd in het leveren en repareren van scheepvaartkoeling en warmtewisselaars voor verschillende soorten schepen, van binnenvaartschepen tot jachten en cruiseschepen. Onze deskundige technici kunnen u helpen bij het vinden van de juiste koeloplossing voor uw schip en deze vernieuwen of reviseren indien nodig.

Door te investeren in hoogwaardige scheepvaartkoeling en warmtewisselaars kunt u ervoor zorgen dat uw schip optimaal blijft presteren en de levensduur van de motor wordt verlengd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze scheepvaartkoeling en warmtewisselaar-diensten en hoe wij u kunnen helpen uw schip te optimaliseren.