Airco - Airco onderdelen

Airconditioning is tegenwoordig een standaard optie in bijna alle voertuigen en wordt niet meer beschouwd als een luxe. Veel mensen denken dat airco alleen bedoeld is om de temperatuur te verlagen en voor verkoeling te zorgen. Maar het heeft ook andere functies, zoals het ontwasemen van uw ramen bij vochtige weersomstandigheden.

Bij sommige elektrische voertuigen dient de airconditioning ook om de batterijen af te koelen, wat cruciaal is voor de veiligheid van het voertuig. In deze gevallen is de airconditioning geen luxe, maar een essentieel onderdeel van de voertuigprestaties.

Peeters Van Tongel is gespecialiseerd in airco-onderdelen en -reparaties voor verschillende soorten voertuigen. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor airconditioning, van onderhoud en reparatie tot volledige vervanging van het systeem. Onze eigen werkplaats kan radiatoren van de kleinste tot de zwaarste verwerken en we hebben de expertise om zowel oudere als de nieuwste systemen te behandelen.

Het is belangrijk om uw airconditioningsysteem regelmatig te laten onderhouden en repareren om ervoor te zorgen dat het optimaal blijft functioneren en de levensduur van het voertuig wordt verlengd. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze airco-diensten en hoe we u kunnen helpen uw voertuig veilig en comfortabel te houden.