Oliekoelers

Oliekoelers zijn een belangrijk onderdeel van het koelsysteem van de motor en zorgen ervoor dat de verschillende oliën op de juiste temperatuur blijven om optimaal te kunnen functioneren. Motorolie, ATF-olie en hydraulische olie zijn allemaal oliën die worden gekoeld door oliekoelers.

Deze koelers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder platenkoelers of buizenkoelers die doorgaans worden gekoeld door lucht of water. Het type oliekoeler dat wordt gebruikt, is afhankelijk van de specifieke toepassing en de vereisten van de motor.

Peeters Van Tongel biedt een breed scala aan oliekoelers voor verschillende soorten voertuigen, van auto’s tot landbouwmachines en industriële toepassingen. Onze deskundige technici kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oliekoeler voor uw voertuig en deze installeren of repareren indien nodig.

Door te investeren in hoogwaardige oliekoelers kunt u de levensduur van uw motor verlengen en ervoor zorgen dat deze optimaal blijft presteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oliekoeler-diensten en hoe wij u kunnen helpen uw voertuig te optimaliseren.